Ένα γρήγορο και νόστιμο φαγητό είναι το πρασόρυζο άλλοι το κάνουν αυγολέμονο, σε άλλους αρέσει μόνο με λεμόνι, σε εμάς αρέσει με σάλτσα καυτερή!!!
Θα χρειαστούμε, για 2 μερίδες:
2-3 πράσα κομμένα σε χοντρές ροδέλες
4 κ.σ. ρύζι
1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
1/2 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γλ. πιπέρι κόκκινο καπνιστό
1/4 κ.γλ. μπούκοβο
1 ζελέ λαχανικών ή κοτόπουλο ψυγείου
αλάτι και πιπέρι
4 κ.σ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσει, προσθέτουμε τα πράσα, τα ανακατεύουμε μέχρι να λαδωθούν.
Προσθέτουμε το ρύζι, και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να βράσει το ρύζι και να μείνει με λίγη σαλτσούλα!
Καλή όρεξη!!!
Έτσι μου αρέσει κι εμένα πικάντικο, να σε πιάνει και να σε ζεσταίνει!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕμείς όταν λέμε (κομψά) πικάντικο, εννοούμε καυτερά,,,,. Γεια σου Λίλα μου, καλό βράδυ!!!
ΔιαγραφήΑπό τα πιο όμορφα και φυσικά νόστιμα πρασόρυζα! Έχει και τη σάλτσα του για τις ανάλογες βούτες!
ΑπάντησηΔιαγραφήZ.
Με ψωμάκι και τυράκι φέτα,,,,,,,,Ζαμπία μου! Φιλάκια!!!!
ΔιαγραφήΜμμμμμμ τέλειο αγαπημένο μου!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!!!!!!
Πολύ ωραίο και νόστιμο φαγάκι μου θύμησες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα είσαι καλά!
Ευχαριστώ Ελένη μου!!!Καλό απόγευμα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή