Είναι το ευκολότερο κέικ που έχω κάνει!!!
Γίνετε ζουμερό, αφράτο, σοκολατένιο!
Υλικά
4 μεγάλα αυγά
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι γάλα
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 βανίλια
1 φακελάκι μπέκιν
3 κουταλιές σούπας, κακάο
2 1/2 ποτήρια αλεύρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, εκτός από το αλεύρι και το μπέκιν.
Προσθέτουμε και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέκιν.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 2 φόρμες με λαδόκολλα.
Ψήνουμε 50 λεπτά αν το κάνουμε σε ένα ταψί, αν το μοιράσουμε σε 2 φόρμες 30-35 λεπτά... κάνουμε τη δοκιμή με μία οδοντογλυφίδα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 175 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Αφήνουμε τα κέικ σε σχάρα να κρυώσουν, και αν θέλουμε τα διακοσμούμε με λιωμένη σοκολάτα!
Καλή επιτυχία!
Τρελαίνομαι και μόνο που το βλέπω!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σου Λίλα μου! Εγώ τρελαίνομαι με κάθε μπουκιά!!!!Φιλάκια!!!!
ΔιαγραφήΥπέροχα σοκολατένια και με πολλή επιτυχία!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚανείς δεν τους αντιστέκεται!
Καλό απόγευμα
Καλό σου απόγευμα Ελένη μου, σαν μανούλα που είμαι, τα κέρασα για τη γιορτή της μητέρας!Φιλάκια!
ΔιαγραφήΥπέροχα κέικ διπλής ομορφιάς!Ποιός θα αντιστεκόταν σ' αυτόν τον σοκολατένιο πειρασμό ,όταν μάλιστα γίνεται και τόσο εύκολα!Μου άρεσε πολύ η αντίθετη διακοσμητική άποψη..
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό βράδυ!
Γεια σου Φωτεινή μου! όντος είναι πολύ νόστιμα και πολύ σοκολατένια!Φιλάκια!Καλό βράδυ!
ΔιαγραφήΠάρα πολύ ωραία τα κεκάκια σου Χρύσα μου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!
Λενάκι μου γεια σου, κερά σου κεκάκι, είναι για τη γιορτή της μητέρας!!! Φιλάκια
ΔιαγραφήMμμμμμ Σούπερ και Λαχταριστά Χρύσα μου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!!!!!