Είναι Νόστιμη! Εύκολη!
Και τόσο φραουλένια!!!
Υλικά :
1/2 κιλό φράουλες φρέσκες
300 γρ σοκολάτα άσπρη
150 γρ κόρνφλεικς με αμύγδαλο και μέλι
500 γρ φυτική σαντιγί
200 γρ τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
1 σφηνάκι λικέρ φράουλα
100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα για τη διακόσμιση
Εκτέλεση:
Πλένουμε και στεγνώνουμε τις φράουλες.
Λιώνουμε την άσπρη σοκολάτα σε μπέν μαρί, προσθέτουμε τα κέλοκς και τα απλώνουμε σε ταψάκι, το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει όσο θα χτυπάμε τη σαντιγί.
Χτυπάμε τη σαντιγί με το τυρί να αφρατέψουν προσθέτοντας το λικεράκι, ή και άχνη ζάχαρη, αν τη θέλουμε πολύ γλυκιά αφού η σαντιγί η πράσινη είναι γλυκιά.
Απλώνουμε τη σαντιγί επάνω στα σοκολατένια κέλοκς και αραδιάζουμε τις φράουλες, ολόκληρες ή μισές.
Λιώνουμε την κουβερτούρα και διακοσμούμε την τάρτα.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου