Κολοκυθάκια ζεστά ή κρύα είναι πάντα νόστιμα και αν είναι και ψητά είναι και λάιτ!!!
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες και τα αλατίζουμε.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Τα ψεκάζουμε με ελαιόλαδο, τα πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
ψήνουμε στο γκριλ στο δυνατό, περίπου 10 λεπτά ίσα να πάρουν χρώμα,
Αφού τα βγάλουμε τους ρίχνουμε ξύδι μπαλσάμικο.
Καλή μας όρεξη!!!
Χρύσσα μου κι εγώ κολοκυθάκια ανέβασα σήμερα.....είναι η εποχή τους!!! Φιλάκια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛίλα μου με ότι έχει ο μπαχτσές!!! Είναι τα πρώτα και είναι νοστιμότατα!!! Καλό απόγευμα φιλάκια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια πολύ νόστιμη σαλάτα, υγιεινή και άκρως καλοκαιρινή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι εγώ τη φτιάχνω πολλές φορές.
Ευχαριστούμε!