Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Χοιρινό φιλέτο μαριναρισμένο με εστραγκόν και δεντρολίβανο!


Νόστιμο και ελαφρύ το φαγάκι μας σήμερα!
Φιλετάκι μαριναρισμένο στη σχάρα!
Καλοκαιρινό και για δίαιτα!!!
Υλικά:
 600 γρ. φιλέτο χοιρινό


Υλικά για μαρινάδα
3-4  κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. πάπρικα καπνιστή
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1-2 κλαδάκια εστραγόν, δεντρολίβανο και ρίγανη φρέσκια.
3-4  κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βάζουμε το φιλέτο μέσα, το καλύπτουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον ένα βράδυ.

Το κόβουμε χοντρές φέτες και το ψήνουμε στη σχάρα 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, το σβήνουμε με την μαρινάδα που μας περίσσεψε!


Καλή όρεξη!!!





1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ