Υλικά:
3/4 ποτηριού γάλα
2 κουταλιές μεγάλες βιτάμ, το λιώνω στα
μικροκύματα όσο ζεσταίνεται το γάλα μαζί,
φρέσκια μαγιά (αυτή από το σ/μ) το ένα κομμάτι από τα δύο που είναι τυλιγμένα
1 αυγό
1 κουταλάκι γλ. ζάχαρη
1 κ.γλ. αλάτι.
Αλεύρι για όλες
τις χρήσεις όσο σηκώσει
Εκτέλεση:
Τη βάζουμε στο
φούρνο για 1 ώρα περίπου, να διπλασιαστεί, στους 40 βαθμούς, σκεπάζουμε τη ζύμη με μία βρεγμένη
πετσέτα από πάνω.
Γίνεται πραγματικά
φανταστική, αν γεμίσουμε τον κόθρο με μαλακό τυρί τύπου Φιλαδέλφεια, σκορδόλαδο και λίγο
τριμμένο κασεράκι... δε σας λέω τίποτα, σκέτη αμαρτία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου