Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Λικέρ φράουλα


Λικέρ φράουλα!

Θα χρειαστούμε:
1 κιλό φράουλες
600 γρ τσίπουρο
600 γρ ζάχαρη
Εκτέλεση:
Πλένουμε τις φράουλες, τις ανακατεύουμε με το τσίπουρο και τις βάζουμε στο ψυγείο για 3 ημέρες κλεισμένες σε μία γυάλα!
Στραγγίζουμε  τις φράουλες, (εγώ τις κάνω μαρμελάδα με λίγη μαύρη ζάχαρη).
Ανακατεύουμε τη  ζάχαρη στο ποτό και το αφήνουμε για 2 εικοσιτετράωρα,  ανακινούμε πότε- πότε  να λιώσει η ζάχαρη και στραγγίζουμε το ποτό, το περνάμε από φίλτρο του καφέ  το βάζουμε σε μπουκάλια,,,, και στην  υγειά μας!!!


Η μαρμελάδα έγινε υπέροχη  της έβαλα  στο τέλος και ένα σφηνάκι αμαρέτο τέλια.
Πραγματικά  ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ!!!!!



1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ