Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Φιλετάκι με μανιτάρια, αρωματικό κάρυ, και ρύζι μπασμάτι!



To φιλετάκι που έγινε γεύμα

2 φιλετάκια μοσχαρίσια
1 κουταλιά Βιτάμ
2 κουταλιές λάδι
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
10 μανιτάρια  μικρά
½ πιπεριά κόκκινη
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι  κάρυ
2 κουταλιές  σόγια σος
 1 ποτήρι μπασμάτι
2 ποτήρια ζωμό βοδινό
Λίγο αλάτι πιπέρι
100  γρ κασέρι κerigolt
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κρέας  αφού το έχουμε κόψη μικρές βουκιές τα  κρεμμυδάκια  to σκόρδο την πιπεριά σε κύβους τα μανιτάρια σε φέτες. 

Όταν μαραθούν ρίχνουμε το μπασμάτι το σοτάρουμε 2 λεπτά το σβήνουμε με τη σόγια  ρίχνουμε το κάρυ και το ζεστό ζωμό μόλις πάρει  μια βράσει  χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 2 εάν πάει μέχρι 9 το μάτι της κουζίνας σε 5 λεπτά ακριβώς το σβήνουμε  ρίχνουμε το κασέρι και αφήνουμε την κατσαρόλα κλειστή να φουσκώσει το ρύζι.


Καλή μας όρεξη!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ