Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Ψαρόσουπα σπέσιαλ!!!


Ψαρόσουπα

1 κιλό ψάρια για σούπα
2 πατάτες
2 καρότα
1 μικρό σέλινο
1 ξερό κρεμμύδι
1 πράσο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κ,σ αλεύρι
1 ματσάκι αρωματικά άνηθο, μαιδανό, δυόσμο
Αλάτι πιπέρι
1 αυγό
2 λεμόνια το χυμό

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ψάρια.
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε μικρά κομμάτια σοτάρουμε τα  κρεμμύδια, και τα λαχανικά στο λάδι ρίχνουμε το αλεύρι τα σοτάρουμε και με αυτό και ρίχνουμε ζεστό νερό να τα σκεπάσει , βάζουμε αλάτι πιπέρι,, και τα αρωματικά και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά 5 λεπτά πριν το τέλος του βρασίματος βάζουμε τα ψάρια σε ένα συρμάτινο πανεράκι κατσαρόλας  και όταν βράσουν τα στραγγίζουμε, και τα ξεκοκαλίζουμε βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα, και αυγοκόβουμε δηλαδή χτυπάμε το αυγό, με το χυμό λεμονιού και παίρνοντας ζουμάκι  από την κατσαρόλα συνεχίζουμε το χτύπημα και  το ανακατεύουμε στη σούπα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ