Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Μαρέγκες


Μαρέγκες με φράουλα γλυκό!!!

150 γρ ασπράδια αυγού
150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ άχνη ζάχαρη

Πώς κάνουμε μαρεγκούλες



Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη για 10 λεπτά περίπου,  μετά ανακατεύουμε την άχνη, με μία σπάτουλα  βάζουμε κουταλιές σε λαδόκολλα πατάμε λίγο στο κέντρο να κάνει λακουβίτσα για να μπορούμε να βάλουμε κρέμα .

 Εγώ έβαλα μόνο γλυκό φράουλα έγινε υπέροχο!
 Λοιπόν ψήνουμε 2 ώρες στους 120 βαθμούς στον αέρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ