Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Κρέπα φούρνου με κεράσια!


Κρέπα διαίτης με κεράσια

100 γρ αλεύρι
300 γρ γάλα
1 κ,σ βιτάμ λιωμένο
1 κ,σ φρουκτόζη
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
2 φλιτζάνια κεράσια χωρίς κουκούτσια
2 κ, σ φρουκτόζη
3 κ, σ φουντούκια χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα κεράσια,  με τις 2 κουταλιές φρουκτόζη σε δυνατή  φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Σε ένα μπόλ βάζουμε το γάλα, το βούτυρο, το αυγό, τη ζάχαρη και το αλάτι με το αλεύρι και τα χτυπάμε για 2 με 3 λεπτά.

Βάζουμε μία λαδόκολλα στο ταψί της κουζίνας , την περνάμε με λιγάκι βιτάμ ,  απλώνουμε τα μισά κεράσια και τα φουντούκια,  και ρίχνουμε τον χυλό.

Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει καλά.

Το βγάζουμε και όσο είναι ζεστό το κάνουμε ρολό.

Το σερβίρουμε με τα υπόλοιπα κεράσια που έχουμε κρατήσει.

Είναι νόστιμο! Εύκολο  και διαιτητικό γλυκάκι.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ