Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Λαβράκια Πελαγίσια


Λαβράκια ψητά με αρωματικά

Χθες το βράδυ ψαρέψαμε τα πρώτα μας Λαβράκια. Είμαστε και ερασιτέχνες ψαράδες, βλέπετε!
Το ένα ήταν 800 γρ και το άλλο 450 γρ.
Αφού τα καθαρίσουμε, τα αλατίζουμε και γεμίζουμε την κοιλιά τους με φρέσκα μυρωδικά όπως θυμάρι ρίγανη  και δεντρολίβανο τα ψήνουμε στη σχάρα και τα περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Υπέροχα!!!!!!!

Μία σαλάτα μαρούλι ρόκα και βλίτα με κολοκυθάκια λαδολέμονο είναι ότι πρέπει


1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ