Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Μους με μαρέγκα, καβουρντισμένα αμύγδαλα και νιφάδες σοκολάτας!



Χρόνια μας πολλά!!!
¨Ενα φανταστικό γλυκάκι ελαφρύ και πεντανόστιμο!

Υλικά:
1 φυτική σαντιγί  500γρ.
150 γρ. τυρί κρέμα
1/2 φλιτζάνι καβουρντισμένα αμύγδαλα
100 γρ. λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα
5-6 μαρέγκες
1-2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη κρέμα με τη ζάχαρη  και το τυρί μέχρι να σφίξουν σε μία ωραία σαντιγί.


Σπάμε σε ένα μπολ τις μαρέγκες και προσθέτουμε τη σαντιγί.



Ανακατεύουμε και τα αμύγδαλα και περιλούζουμε με τη λιωμένη σοκολάτα ή κουβερτούρα.


Ανακατεύουμε λίγο με το κουτάλι να πέσει σοκολάτα και μέσα στη σαντιγί παγώνει αμέσως.
Τη βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να παγώσει.


Κόβουμε ένα κομμάτι καρυδόπιτα εδώ και βάζουμε μία μεγάλη κουταλιά μους.
Δεν μετράμε θερμίδες την απολαμβάνουμε!!!

Καλές γιορτές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ