Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πιτσούλες




Μία πολύ καλή λύση για βραδινό, αντί για τόστ, είναι οι πίτσες με αρμένικες πίτες,τις βρίσκουμε στα Σ/Μ.


Εμείς τις συνηθίζουμε, με κασέρι και γαλοπούλα, γίνονται  πεντανόστιμες!
Μπορούμε να βάλουμε ότι υλικά μας βρίσκω ντε στο ψυγείο.
Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς, στον αέρα.
Σε κάθε πίτα βάζω λίγη σάλτσα που έχω φτιάξει το καλοκαίρι για πίτσα βλ. εδω.
βάζω λίγο κασέρι μία φέτα γαλοπούλα ψιλοκομμένη, πιπεριά κ.τ.λ.

Ψήνω για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το κασέρι.

Καλή όρεξη!



2 σχόλια:

  1. Αρμένικες πίτες εννοείς τις αραβικές? γιατί αρμένικες δεν έχω δει στο σούπερ μάρκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρμένικες πίτες έχουν πολλοί φούρνοι και σούπερμάρκετ. Μοιάζουν με τις κλασικές σουβλακόπιτες αλλά είναι πιο αφράτες, πιο χοντρές. Οι αράβικες είναι σαν τορτίγιες στο μέγεθος και το πάχος, οπότε όχι, δεν θα κάνει για πίτσα.
    Αν είναι φρέσκια (και μεγαλούτσικη) η σουβλακόπιτα (πάλι σε όλα τα σούπερμάρκετ) μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις άνετα αντί για αρμένικη. Απλά, επαναλαμβάνω, οι αρμένικες είναι πιο αφράτες. Ζητήστε τες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ