Νοστιμότατα!!! Με τόσα καλούδια στη γέμιση δεν υπάρχουν!!!!
Υλικά:
200 γρ. μαργαρίνη
400 γρ. αλεύρι
1 κ.γλ. μπέκιν
3-4 κ.σ. φουντούκια
χοντροτριμμένα ή αμύγδαλα
100 γρ. ζάχαρη
άχνη
2 κ.σ. κονιάκ ή λικέρ πορτοκάλι
1 κ.σ. ξύσμα
πορτοκαλιού
Γέμιση:
100 γρ. σύκα ξερά
3-4 σύκα-πορτοκάλια, γλυκά κουταλιού
3-4 σύκα-πορτοκάλια, γλυκά κουταλιού
60 γρ. μαρμελάδα δαμάσκηνο ή κεράσι
1 κ.σ. ξύσμα
πορτοκαλιού
60 γρ.
κουβερτούρα ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τη ζύμη ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και απλώνουμε ένα φύλλο κάτω σε ταψί με λαδόκολλα και ένα από πάνω, με τη γέμιση ανάμεσα.
Χαράζουμε με μαχαίρι τη ζύμη σε κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου