Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τραγανές πιτούλες με κόκκινη πιπεριά και τυρί!



Τραγανές πεντανόστιμες πιτούλες!
Μας αρέσει το φύλλο περισσότερο  στις πίτες και αυτά τα πιτάκια έγιναν ανάρπαστα, τόσο τραγανά τόσο νόστιμα με πολύ απλά υλικά.


 Δοκιμάστε τα!!!



Υλικά!
6 χωριάτικα ή σπιτικά φύλλα εδώ
 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Για τη γέμιση:
2-3 πιπεριές Φλωρίνης  ψητές και κομμένες σε ροδέλες
2-3 κ.σ. ελαιόλααδο
1 φλιτζάνι τυριά διάφορα τριμμένα (φέτα, γραβιέρα, μυζήθρα).
μαιδανό ψιλοκομμένο πιπέρι μαύρο

Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τη γέμιση.
Αν κάνουμε δική μας ζύμη τη χωρίζουμε σε μπαλάκια.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλα όσο ένα πιάτο φρούτου.



Βάζουμε 3 φύλλα ένα επάνω στο άλλο λαδώνοντάς τα ανάμεσα.
Τα ανοίγουμε σε μεγαλύτερο φύλλο, τα 3 φύλλα μαζί.



Απλώνουμε ένα μέρος της γέμισης και κάνουμε ένα  ρολό.



Πατάμε το ρολό με ένα μαχαίρι  και κόβουμε σε κομμάτια όσο μεγάλα θέλουμε.



Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα, μέχρι να ροδίσουν.

 




4 σχόλια:

  1. Χρύσα είναι βράδυ κάνω και δίαιτα και τρελαίνομαι για κάθε είδους πίτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξανθή μου κι εγώ τρελαίνομαι, είναι βράδυ είμαι σε δίαιτα και τις φάγανε άλλοι!!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!
      Πολλά πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο, καλά κάνατε, Χρύσα! Κι εγώ είμαι σε δίαιτα αλλά λατρεύω τις πίτες!
    Κι εγώ δεν θα τις άφηνα, το ομολογώ!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Λενάκι μου τι μου κάνεις???
      Πολλά πολλά φιλάκια!
      Πίτα με δίαιτα πάει πολύ ???

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ