500 γρ ζυμαρικά της αρεσκείας μας
200 γρ καβουρόψιχα φρέσκια
500 γρ ντομάτες φρέσκιες
1 ξερό κρεμμύδι
1 πιπεριά Φλωρίνης
2 σκελίδες σκόρδο
1 κγλ κόκκινο γλυκό πιπέρι
½ κγλ κόκκινο πιπέρι καυτερό
1 πρέζα ζάχαρη
3 κ,σ μαιδανό, ρίγανη, θυμάρι ψιλοκομμένα
Λάδι, αλάτι, και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο τηγάνι λάδι, στο μούλτι αλέθουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά, και τα σοτάρουμε μερικά λεπτά, βάζουμε τη ντομάτα, και τα πιπέρια με τη ζάχαρη, και όταν σχεδόν είναι έτοιμη η σάλτσα, βάζουμε το καβούρι, και τα αρωματικά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε, και τους ρίχνουμε τη σάλτσα, με μπόλικο κασέρι τριμμένο.
Καλή όρεξη!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου