2 φλιτζάνια αλεύρι
½ φλιτζάνι ηλιέλαιο
½ φλιτζάνι νερό
1 ½ κγλ μπέκιν
1 κγλ αλάτι
½ φλιτζάνι regato kerigolt τριμμένο
½ φλιτζάνι ηλιόσπορο καθαρισμένο
Πολύ απλά!
Τα ζυμώνουμε όλα μαζί για 1 λεπτό και κάνουμε κορδόνια .
Αν ζοριστούμε να τα πλάσουμε, βάζουμε τη ζύμη μισή ώρα στο ψυγείο.
Τα ψήνουμε 10 με 12 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Είναι φανταστικά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου