Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Κορμός ψυγείου


Κορμός ψυγείου

2 πακέτα μπισκότα πτιμπέρ
1 φλιτζάνι φουντούκια ή καρύδια
1 βιτάμ σε πλάκα
1 ζαχαρούχο γάλα
3 κουβερτούρες
1 σφηνάκι κονιάκ ή ότι λικέρ μας αρέσει

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο,  και την κουβερτούρα, βάζουμε το ζαχαρούχο,  σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια και τα ανακατεύουμε, όπως και τα φουντούκια μέσα στο μίγμα του βουτύρου.


Σε ένα μακρόστενο πιρέξ βάζουμε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε το μίγμα το βάζουμε 2 ώρες στην κατάψυξη να παγώσει και το συντηρούμε στο ψυγείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ