Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Μπισκότα φουντουκιού!


Μπισκότα  φανταστικά!


Υλικά:
3 ½ φλιτζάνια αλεύρι
¾ φλιτζανιού ηλιέλαιο
½ φλιτζάνι ζάχαρη άσπρη
½ φλιτζάνι ζάχαρη μαύρη
3/4 φλιτζανιού χοντροκομμένα φουντούκια ή αμύγδαλα
2 μεγάλα αυγά
1 κουταλάκι μπέκιν
1 κουταλάκι κανέλα
1 βανίλια ή μερικές σταγόνες υγρή βανίλια
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέκιν, την κανέλα, και τη βανίλια.
Χτυπάμε με το σύρμα τα αυγά τη ζάχαρη, και το λάδι, ανακατεύουμε τα φουντούκια, το αλεύρι με το ξύσμα, και με τα χέρια κάνουμε μία ωραία ζύμη, δεν τη ζυμώνουμε πολύ.




Κάνουμε τη ζύμη 2 ρολά και κόβουμε φέτες 2 εκατοστών, τα αραδιάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, ψήνουμε τα μπισκότα μέχρι να ροδίσουν, περίπου 20- 25 λεπτά στους 180 βαθμούς.




Όταν κρυώσουν γίνονται πολύ τραγανά!



    Καλή όρεξη!!!                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ