Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Μπιφτέκια αφράτα στο φούρνο



 Υλικά για τα μπιφτέκια
700 γρ κιμά ανάμικτο
1 αυγό
1 μπαγιάτικο ψωμάκι ή 2 φέτες ψωμί ξερό τριμμένα στο μούλτι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 φλιτζάνι γάλα
1 ντομάτα τριμμένη ή 4 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γλ μπέκιν
1 κ.γλ κύμινο
1 κ.γλ κόκκινο πιπέρι καυτερό
1 κ.γλ ρίγανη
½ ματσάκι μαιδανό
Αλάι πιπέρι

Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ 10 λεπτά, βάζουμε τον κιμά 1 ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο.


Πλάθουμε μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με ελάχιστο λάδι .

Ψήνουμε 50 λεπτά στους 180 βαθμούς.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητη μου κυρια..Πιστευω οτι στην συνταγη σας το γαλα δεν ειναι απαραιτητο..
    Μετα το ζυμωμα των υλικων εγινε ενας πηχτος χυλος και οπως καταλαβατε δεν μπορεσα να κανω μπιφτεκια....
    Παρακαλω διορθωστε την συνταγη σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ