2 μπουτάκια από το κατσικάκι
2 κιλά πατάτες
4 φρέσκα σκόρδα
10 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 λεμόνια
2 κ,τα,σ μουστάρδα
1ποτήρι κρασί άσπρο
1 ματσάκι από αρωματικά όπως δεντρολίβανο θυμάρι ρίγανη
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση.
πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε το λαδώνουμε το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε από τα μυρωδικά αφού τα ψιλοκόψουμε.
Σε μία μεγάλη γάστρα χοντροκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σκορδάκια.
Βάζουμε το κρέας και τις πατάτες χοντροκομμένες τις αλατίζουμε και ρίχνουμε και το πιπέρι.
Σε ένα σέικερ ή σε ένα βαζάκι βάζουμε το λάδι τη μουστάρδα το χυμό λεμονιού και τα υπόλοιπα μυρωδικά τα χτυπάμε να χυλώσουν και περιλούζουμε το κρέας και τις πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου