Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κέικ Σοκολάτας υγρό στην κατσαρόλα


Υλικά:
½ κούπα νερό
1/3 κούπας αμαρέτο λικέρ
1   κούπα ζάχαρη
2 βανίλιες
350 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
½  κουταλιά γλυκού σόδα
1 κούπα ηλιέλαιο
5 κουταλιές σούπας κακάο
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
6 αυγά

Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε... όχι βράζουμε...όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τα αυγά και το αλεύρι, τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε αναλλάξ και λίγο λίγο αλεύρι, αυγό, αλεύρι, αυγό ..
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε  με ζάχαρη και ρίχνουμε το μείγμα. 
Ψήνουμε για 25 με 30 λεπτά στους 180ο C.
Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει λίγο (μένει στο κέντρο υγρό).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ