100 γρ. ταραμάς σπιτικός από γριβάδι (κυπρίνος η σαζάνι( Συνταγή έπεται)
3οο γρ. ψίχα από ξερό ψωμί το μουσκεύουμε και το πιέζουμε να βγάλει τα νερά
1 κρεμμύδι ξερό!
2 λεμόνια το χυμό
2 κουταλιές κρύο νερό
100 γρ βραστές πατάτες ή μία μεγάλη πατάτα
200 γρ , ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τον τάραμα το ψωμί και το κρεμμύδι στο μούλτι να γίνει χυλός και ρίχνουμε λίγο λίγο το λεμόνι και το λάδι, όταν χτυπηθεί καλά και σφίξη ρίχνουμε 2 κουταλιές κρύο νερό ,και τις πατάτες ,τον χτυπάμε ακόμη λίγο και τον βάζουμε στο ψυγείο .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου