Υλικά για το παγωτό
1 ζαχαρούχο γάλα
1/2 φλιτζάνι γάλα φρέσκο
3 κ.σ μερέντα
2 κ.σ ψιλοκομμένο σύκο γλυκό ή περγαμόντο
½ φλιτζάνι φουντούκια χοντροκομμένα
1 1/2 πακέτο γκοφρέτες λεπτές με γέμιση σοκολάτας
Μπορούμε να το κάνουμε με ότι γεύσεις μας αρέσει.
Εκτέλεση
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την σαντιγί, το γάλα, τη μερέντα και το ζαχαρούχο, τα χτυπάμε περίπου-10 λεπτά μέχρι να πήξει και να γίνει αφράτη η κρέμα, ανακατεύουμε το σύκο και τους ξυρούς καρπούς.
Σε ένα τάπερ αραδιάζουμε τις γκοφρέτες τοποθετούμε την κρέμα, και τη σκεπάζουμε πάλι με μία σειρά γκοφρέτες, το βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες να παγώσει.
Το κόβουμε με τη φορά της γκοφρέτας και έχουμε ένα υπέροχο παγωτό χωρίς πολύ κόπο
Το συντηρούμαι στην κατάψυξη.
Καλή όρεξη!!!
Χρονια πολλά αγαπημένη μου Χρύσα! Μα τι εύκολο και υπέροχο που ειναι αυτο το γλυκό! Ειμαι σίγουρη ότι ειδικά τα παιδιά θα τρελαθούν!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά!
Χρόνια πολλά Ερη μου εύχομαι να περάσατε καλά!πολλά φιλάκια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπραγματικά ειναι φανταστικό παγωτάκι, εσύ μπορεις να κάνεις θαυματα με τη διακόσμηση, θα ξετρελάνεις το γιόκα σου!!!!!!!!!!!
Χρόνια Πολλάαααααααααααα...καλά εντάξει το γλυκάκι απλά τέλειο!!!δροσερό δροσερό!!!τέλειο....φιλιααααααααααααα
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρόνια Πολλά Χρύσα μου!!!!!!!!!! Το γλυκό φανταστικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά γλυκά φιλιά!!!
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!!Εύχομαι να περάσατε καλά!!!Το γλυκό σου είναι υπέροχο ιδίως η πρώτη & η τελευταία φωτογραφία με τις φράουλες απο πάνω είναι καταπληκτικές!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά!!!
Χρόνια σας πολλά κοριτσάκια μου!!! πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι φανταστικό, μπράβο κυρία Χρύσα!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή