Η γέμιση για τη γαλοπούλα!
Υλικά
250 γρ κιμά
200 γρ συκωτάκια πουλιών
100 γρ μπέικον
2 φλιτζάνια ρύζι
200 γρ κάστανα
1 χούφτα κάσιους
3 κ,σ κουκουνάρι ψημένο
1 ξερό κρεμμύδι λίγο πράσο ψιλοκομμένο
Αλάτι πιπέρι
Μαιδανό ψιλοκομμένο
2 κ,σ βούτυρο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πράσο, το μπέικον, τα συκωτάκια και τον κιμά διαδοχικά .
Βάζουμε το ρύζι τα κάστανα το κουκουνάρι, και τα κάσιους, αλατοπιπερόνουμε και βάζουμε ζωμό κότας . προσθέτουμε τον μαιδανό και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά ή ψήνουμε στο φούρνο.
Με αυτή τη γέμιση, μπορούμε να γεμίσουμε και τη γαλοπούλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου