υλικά
150 γρ άχνη ζάχαρη
100 γρ τριμμένα αμύγδαλα καβουρντισμένα
100 γρ φουντούκια τριμμένα
100 γρ καρύδια τριμμένα
200 γρ γλυκά του κουταλιού ψιλοκομμένα
1 κγλ κανέλα
¼ κγλ γαρίφαλο
1 σφηνάκι αμαρέττο λικέρ
100 γρ σοκολάτα γάλακτος τριμμένη
300 γρ κουβερτούρα για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από την κουβερτούρα και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι αντικολιτικό τα ζεσταίνουμε μέχρι να ενωθούν .
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κάνουμε μπαλίτσες.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τα βουτάμε ένα ένα στην σοκολάτα τα ακουμπάμε σε μία λαδόκολλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν .
Τα βάζουμε σε χάρτινες φορμούλες, και τα διατηρούμε σε δροσερό μέρος.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου