600 γρ χοιρινό φιλέτο κομμένο σε φετάκια
Για τη μαρινάδα
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. κέτσαπ
4 κ.σ ελαιόλαδο
2 κ.σ ξύδι
μπαλσάμικο
1 κύβο βοδινού
για ψητά λιωμένο
3 κ.σ. νερό
Θυμάρι φρέσκο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα
υλικά της μαρινάδας σε ένα βάζο, τα χτυπάμε να ενωθούν, και περιλούζουμε το
κρέας.
Αφήνουμε το κρέας
να μαριναριστεί 2 ώρες τουλάχιστον, ή ένα βράδυ στο ψυγείο.
Περνάμε τα φιλετάκια στα ξυλάκια, και τα
ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι 4 λεπτά από κάθε πλευρά, στο τέλος σβήνουμε με
τη μαρινάδα .
Σερβίρουμε τα
φιλετάκια με την αρωματική σάλτσα, και πράσινη σαλάτα.
Καλή επιτυχία!
Ενα πιάτο υγιεινό, διαιτητικό αλλά και τόσο νόστιμο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχο!
Φιλιά, καλό βράδυ!
τι ωραία τα σουβλάκια σου Χρυσα μου και τι ωραίες φωτογραφίες. Αντε και να αξιωθούμε να τα φάμε μαζί μια μέρα!! Φιλιά πολλά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία τα σουβλάκια σου , φαίνονται νοστιμότατα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά, καλό βράδυ!!!
Καλό βράδυ κορίτσια πολλά φιλάκια!!! Ερη μου εύχομαι να μπορέσεις να έρθεις το καλοκαίρι!Α πως πήγε το μάθημα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου τρέχουν τα σάλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπέροχαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!