Υλικά:
3 φιλέτα μοσχαρίσια των 200 γραμμαρίων
1 κύβο κρέατος για ψητά
1 σφηνάκι κονιάκ
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Λιώνουμε τον κύβο στο κονιάκ, το ξύδι και στο λάδι.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα βουτάμε στη μαρινάδα και τα αφήνουμε 1/2 ώρα τουλάχιστον
τα ψήνουμε σε αντικολιτικό τηγάνι καλά πυρωμένο 4 λεπτά από κάθε πλευρά.σε μέτρια φωτιά.
Τι ζουμερό που δείχνει!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι το κονιάκ σίγουρα βοηθάει πιστεύω!
Φιλιά, καλό απόγευμα!
Υπέροχο Χρυσα μου έχω μεγάλη αδυναμία στο μοσχαράκι και το φιλέτο είναι απο τα γαπημένα μου κομμάτια. Καλό Σαββατοκύριακο!
ΑπάντησηΔιαγραφή