Υλικά
Σνίτσελ από στήθος γαλοπούλας
2 κόκκινες
πιπεριές Φλωρίνης
1 φλιτζάνι σάλτσα
ντομάτας ή φρέσκια ντομάτα
1 ξερό κρεμμύδι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και θυμάρι
Τυρί φέτα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε
τηγάνι με λίγο λάδι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με τις πιπεριές, βάζουμε και την τομάτα, φρέσκια
ή σάλτσα, αλάτι πιπέρι, λίγο ρίγανη και λίγο θυμάρι, βράζουμε μερικά λεπτά, και
αφήνουμε να κρυώσει.
(Εγώ ετοιμάζω το καλοκαίρι σάλτσα ντομάτας με
κομμάτια κόκκινης πιπεριάς και την χρησιμοποιώ
ανάλογα).
Αλατοπιπερώνουμε
τα σνίτσελ, βάζουμε τις πιπεριές, τυρί φέτα, τα
τυλίγουμε σε ρολά και τα κλίνουμε με οδοντογλυφίδες.
Τα βάζουμε σε ένα
ταψάκι, ρίχνουμε και την σάλτσα που μας περίσσεψε, και τα ψήνουμε 30 λεπτά στους 180
βαθμούς
Το αγαπημένο μου μεζεδάκι-φαγάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι με άλλα σνίτσελ το κάνω, αλλά νομίζω με γαλοποπουλα είναι τι πιο τρυφερό!
Το μαγείρεψες πολύ νόστιμα!
Φιλιά!
Πωπω... γλύκισμα!!! Γεια στα χέρια σου Χρύσα μου φαίνεται μούρλια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!!!
Χρύσα μου απίθανα, μπράβο σου!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά!!!!
Γειά σας κορίτσια τι κάνετε; εγώ βάφω το σπίτι αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ να ασχοληθώ με το μαγείρεμα πολύ, κάνω ότι ποιο εύκολο γίνετε.φιλάκια πολλά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή