Ένα πιάτο με ψάρι, διαίτης, πεντανόστιμο!!!
Θα χρειαστούμε
για 2 μερίδες
2 φέτες βάτο
είναι από τα ποιο νόστιμα ψάρια, όσο άσχημο ψάρι τόσο νόστιμο είναι , λέμε
τον ψαρά μας να μας το καθαρίσει.
1 καρότο
1 κλαδάκι σέλινο
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γλ μουστάρδα
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.γλ. κοφτό
κόρν φλάουερ
1 σφηνάκι κρασί
άσπρο ή νερό αν δεν έχουμε κρασί
2 κ.σ. μαιδανό
και άνηθο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε λαδόκολλα βάζουμε το καρότο κομμένο σε λεπτές φετούλες,
βάζουμε το σέλινο και επάνω τοποθετούμε το ψάρι , βάζουμε λίγο αλάτι και πιπέρι,
κλίνουμε τη λαδόκολλα σε πακέτο, την κλίνουμε με 2-3 οδοντογλυφίδες.
Ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο 12 λεπτά, στους 220 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Σε ένα γυάλινο
βαζάκι χτυπάμε το λάδι, το λεμόνι, τη μουστάρδα, το κόρν φλάουερ, το κρασί και
τα αρωματικά, βγάζουμε το ψάρι από το φούρνο και το περιχύνουμε με τη σάλτσα,
ψήνουμε άλλα 5 λεπτά.
Ποιος δεν μπορεί να κάνει δίαιτας? ποιος???? με τέτοιο φαγάκι???
καλή επιτυχία! καλή μας όρεξη!!!
Σε πληροφορώ Χρύσα μου, πως το συγκεκριμένο ψάρι, δεν το έχω φάει... φαίνεται εξαιρετικό και τόσο ζουμερό... καλέ... πείνασααααα!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο Χρύσα μου!!!
Φιλιά!!!
Ελένη μου πρέπει να το δοκιμάσεις, δεν υπάρχει ποιο νόστιμο ψάρι για μένα, ρώτησε τον ψαρά σου, και φυσικά δε έχει κόκαλα,φιλάκια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί δεν το ξέρω αυτό το ψάρι??
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι φαίνεται τόσο λαχταριστό!!
Μήπως έχει και κάποια άλλη ονομασία??
Εξαιρετικό το πιάτο σου, υγιεινό και πολύ νόστιμο!
Φιλιά, καλό απόγευμα!
Ελένη μου δεν το ξέρεις το ψάρι αυτό γιατί το τρώνε μάλλον οι ψαράδες,έτσι λέει ο άντρας μου, είναι τόσο νόστιμο!!!φιλάκια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπίθανη συνταγή .. συνήθιζα να το κάνω στο τηγάνι αχνιστό, αλλά βγάζει πολλά από τα υγρά του και χάνει την ουσία του. Η συνταγή σου στη λαδόκολλα στο φούρνο το κρατάει ζουμερό!! Σε ευχαριστούμε πολύ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΓεια σου Κυριακή μου χαίρομαι που σου άρεσε η συνταγή μου, όταν την κάνεις τότε θα χαρείς ιδιαίτερα ανοίγοντας την λαδόκολλα.... φιλάκια!!!
ΔιαγραφήΣήμερα το έκανα και μας άρεσε.... πολύ πολύ πολύ
ΑπάντησηΔιαγραφή