Υλικά:
1 φλιτζάνα πλιγούρι
2 φλιτζάνια νερό ζεστό
1 αγγουράκι σε κύβους
1 ντομάτα σε κύβους
1 ματσάκι ρόκα
1 μαρουλάκι
1 ματσάκι μαιδανό ψιλοκομμένο
1 ρόδι (τους κόκκους)
50 γρ φέτα τριμμένη
Υλικά για το dressing:
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 λεμόνια (το χυμό)
3 κτσ χυμό ρόδι
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Μουλιάζουμε το πλιγούρι για 15 λεπτά το ξεπλένουμε και το στραγγίζουμε καλά.
Χτυπάμε σε ένα σέικερ τα υλικά για το dressing.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και ρίχνουμε το dressing, στολίζουμε με το ρόδι, και έχουμε μια πολύ δροσερή σαλάτα!
Καλή σας όρεξη!
Εξαιρετική η σαλάτα ταμπουλέ με τις προσθήκες που έκανες, το δε ρόδι εκτός από χρώμα πρόσθεσε βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕύγε Ζουζού!!!