Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Rosenkuchen - Τριανταφυλλάκια































Υλικά για τη ζύμη:
375 γρ αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
100 γρ γάλα
70 γρ βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
2 αυγά


Υλικά για τη γέμιση:

200 γρ. τριμμένο Regatto
100 γρ. Μπέικον
1 κρεμμύδι σωταρισμένο, ή φρέσκα κρεμμυδάκια
2 πιπεριές (1 πράσινη,1 κόκκινη)
100 γρ. μανιτάρια
2 κτσ. κέτσαπ

Εκτέλεση:

-Κάνουμε τη ζύμη
-Την αφήνουμε μισή ωρα να φουσκώσει.
-Έπειτα την ανοίγουμε σε 2 φύλλα, απλώνουμε τα υλικά και την κάνουμε ρολό.
-Την κόβουμε σε φέτες και τις αραδιάζουμε στο ταψί σε λαδόκολα
-Τις αφήνουμε άλλα 15 λεπτά και ψήνουμε 35 με 45 λεπτά στους 190 βαθμούς στον αέρα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΥΠΩΣΗ