Υλικά:
1 μεγάλο χταπόδι
1 κρεμμύδι
1 σκόρδο ολόκληρο κομμένο στα δυο
1 φύλλο δάφνης
1 φλiτζανάκι λάδι
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
1 φλιτζάνα ελιές Χαλκιδικής
Πιπέρι
Λίγο θυμάρι
Για τη vinegrette
Λάδι βαλσάμικο 3 προς 1 μάραθο η άνηθο ψιλοκομμένο τα χτυπάμε όλα σε ένα βαζάκι
Εκτέλεση:
Τα βάζουμε όλα στη γάστρα σε μια μεγάλη λαδόκολλα και το ψήνουμε 1 ½ ώρα στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το σερβίρουμε με τη vinegrette.
Efkolo fenete kai oreo.Tsao Bela
ΑπάντησηΔιαγραφή