Υλικά:
1 φλιτζάνι χοντροτριμμένα αμύγδαλα η φουντούκια (εγώ έβαλα μισά-μισά)
1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
1 κουβερτούρα
1 φλιτζάνι φλούδια μανταρινιού χοντροαλεσμένα
1 σφηνάκι αμαρέτο η κονιάκ
Εκτέλεση: Βάζουμε τα φλούδια 3 μέρες στο νερό να ξεπικρίσουν.
Αλλάζουμε το νερό 2 φορές την ημέρα, τα στεγνώνουμε και τα αλέθουμε.
Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Αφήνουμε να κρυώσουν.
Προσθέτουμε και το λικέρ όπως και τους ξηρούς καρπούς.
Πλάθουμε μικρά τρουφάκια και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.
πεντανόστιμααααα
ΑπάντησηΔιαγραφή