Υλικά:
1 φακελάκι μαγιά ξερή
2 φλιτζάνια χλιαρό νερό
1 κγλ ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας αλάτι
4 κουταλιές σούπας σπορέλαιο
5 ½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
Κάνουμε 15 πιττάκια επάνω σε σιμιγδάλι χοντρό και τα αφήνουμε να φουσκώσουν ½ ώρα.
Ψήνουμε 5 λεπτά στους 250 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο ή τηγανίζουμε με λίγο βουτυράκι 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου