Υλικά:
1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες
2 πιπεριές (1 κόκκινη και 1 πράσινη, σε κυβάκια ή ροδέλες)
3 ντομάτες σε κυβάκια
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
5 κτσ ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί η ρετσίνα
1 ματσάκι μαιδανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε τις γαρίδες στο λάδι για να κοκκινίσουν για 2 λεπτά και τις βγάζουμε στην άκρη.
Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές.
Βάζουμε τις ντομάτες συνεχίζουμε το σοτάρισμα, ρίχνουμε και τις γαρίδες. Τις σβήνουμε με το κρασί κι έπειτα, ρίχνουμε το μαιδανό.
Καλές βούτες με ψωμάκι φρέσκο!
Αν θέλουμε στο τέλος, ρίχνουμε λίγη φέτα τριμμένη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου